dimecres, 11 de març del 2009

Hola de nou companys!

Us escric per fer un breu resum del que parlarem divendres a la nit i informació nova que tinc:
- Dies 4 i 5 d'abril: en principi farem una "urbacampa" a València (aviseu la gent de Cremats, per vore si esteu disponibles), allí podiem fer la cerimonia d'adhesió, si us pareix bé, però ha de ser una idea que surgeixca de vosaltres, ixir de festeta i diumenge a correr a la carrera de la dona 5kms.
- Dies 17-20 d'Abril: campament de Pasqua a Mas Ka Cano (carretera Alcoi-Xixona)
- Dia 19 d'abril (en principi). Convidar a la gent del poble Saharaui a que vinguen a la nostra acampada de Pasqua a Mas Ka Cano (entre Alcoi i Xixona) a que ens facen una xerradeta i ens possen material audio-visual, per sensiblitzar-nos més amb el Sàhara, inclús demanar-li material per fer una activitat als nanos a l'acampada o al lokal, després. I demanar-li's material fotogràfic per fer una exposició que ens serveixca de extra-job, les dues semanes seguents a pasqua, i convidar a pares, Jamboree, CJX, amics del poble Saharaui de Xàtiva...
Maria s'encarregarà de contactar amb ells per dir-los el que volem i demanr-los el material necessari.
Ara cal gent voluntaria per preparar l'activitat per a nanos, i per passar la veu per difondre tot el possible l'expossició, i així guanyar quan més pasta millor.
VOLUNTARIS?¿?¿?¿?¿?¿?¿¿¿
Més temes sobre el Sàhara: ja m'he enterat de com podem guanyar pasta amb una subvenció. El que hem de fer és redactar el que volem fer i quant ens costaria (viatge 600-650eu+altres gastos)amb una extensió d'una o 2 fulles, i enviar-ho a la FEV, i ja tinc contactes, així que per ahí segur que ens donen pasta.
VOLUNTARIS'¿?¿?¿?¿?¿??¿¿?¿?¿¿
- Camps voluntariat: A banda del que diguerem d'Osca, a l'IVAJ ens podem pre-inscriure tant els que fan a Espanya com a l'extranger, fins el 31 de Març, si us interessa l'informació està a la pàgina del Ivaj. Busqueu temps lliure-camps de treball.

Espere comentaris i voluntaris per distribuir-nos la feina. Ànim que açò pot ixir molt bé i pot ser un viatge junts preciós, i no hem refereixc al viatge del Sàhara si no al fet de preparar-ho tot.

Per cert: com duguem el pint-ball amb el Jamboree, Àng?

Parlareu d'alguna cosa més, amb trellat, divendres?????jejeje......


Bona caça companys!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

 1. Piri el 4 d'abril és la super presentació de cremats!! no està tot clar lo del concart, però no crec que tornen a canviar la data...


  després li escriuré això a estos i miraré lo de l'IVAJ que te bona pinta...jeje


  Maria

  ResponElimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. he parlat amb climent i m'ha dit que li tinc que dir els que som, jo he contat més o menys 11: maria, natalia, anna, claudia, marin, tortosa, kike, ramon, piri, tommy i jo. crec que està en Godella el camp de pint-ball, i hi ha que pillar cotxes, però si no hi ha prou cotxes o no volem anar encotxe pillem un bus... nose supose que ell ho mirarà i ja em dirà algo...

  podrieu escriure un comentari i dir qui té pensat vindre... per saber-ho segur.

  muà!

  ResponElimina